WAT IK VOOR JOU KAN DOEN

Bij Find The Bird is heel wat mogelijk. Heb je simpelweg een visitekaartje nodig? Moet jouw fuif nog van flyers en stickers voorzien worden? Heb je dringend nood aan een (nieuw) logo? Kom langs om jouw idee uit te doeken te doen en ik bekijk samen met jou wat ik kan doen voor jouw project.

LOGO

Alles begint met een goed logo

Jouw event of bedrijf verdient een goed logo. Laat het met veel anthousiasme ontwerpen bij Find The Bird.

Omdat ik het belangrijk vind dat uw logo ook echt uw logo is zoals u het wenst, werk ik graag nauw samen met u tijdens het proces. Zo kom ik te weten waarvoor uw project staat en zal het vertrouwen uitstralen.

DESIGN IS MORE THAN A LOGO

Branding / Huisstijlen

Een goed logo kan je op een slechte manier gebruiken waardoor je niet gezien wordt. Een bijpassende huisstijl is daarom niet onbelangrijk. Omdat ik niet zomaar iets moois wil maken verwerk ik graag jouw verhaal in de communicatie van je project. Ik zorg ervoor dat je gezien wordt op straat of via sociale media.

Op de pagina "Graphic" vind je recente (re)branding projecten.

Voor meer informatie, mail naar [email protected]

GELEGENHEIDSDRUKWERK

Uitnodigingen, trouwkaarten,...

Heb je uitnodigingen nodig? Of is er een kleintje op komst? Organiseer je binnenkort een klein festival? Echt alles is mogelijk bij Find The Bird. Er zijn al posters gemaakt voor een throwback summer party en jubileum uitnodigingen ontworpen. Binnenkort staan ook naamkaartjes, flyers en werkkledij op het programma.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

aluminium, hout, canvas

Fotocadeaus

Find the bird regelt ook jouw foto cadeaus voor elke gelegenheid. Op dit moment bieden we alluminiumfoto's en foto's op hout aan. Dit aan scherpe prijzen! Op zoek naar een ander cadeau? Vraag gerust via [email protected] of via de facebookpagina.

Ontdek het assortiment op de facebookpagina @findthebird.graphics .

PORTRETFOTOGRAFIE, LOCATIE,...

Fotografie

Ik ben dan geen fotograaf van opleiding maar neem er graag de fotografie bij. Fotografie is iets waar ik me erg in kan uitleven. Find The Bird heeft dan ook sinds kort een kleine fotostudio. Zo zijn eenvoudige portretten zeker mogelijk. Met mijn kleine camera ga ik ook vaak op stap voor locatiefotografie. Op vraag kan je reeds gemaakte foto's ook overkopen.

Op de pagina "Photo" vind je recente fotografie.